سیستم های حفاظتی ایمنی

فهرست مطالب

گروه ساختمانی صدر سازه

مشاوره رایگان
عقد قرارداد
طراحی
اجرا

امروزه افراد به دنبال این هستند که با روش‌های مختلف ایمنی محیط کاری یا منزل خود را افزایش دهند. افزایش دادن ایمنی یک محیط مستلزم استفاده کردن از سیستم‌های حفاظتی ایمنی است. این سیستم‌ها انواع گوناگونی دارند که بر اساس نیاز یک محیط، بکار گرفته می‌شوند. در اصل هدف از بکار گرفتن سیستم‌های ایمنی این است که جان و مال افراد مورد سرقت قرار نگیرد و نظارت بر اماکن مسکونی، تجاری و اداری به وجود بیاید. این سیستم‌ها کاربردهای زیادی همچون کاهش جرم‌ها و جنایت‌ها، کاهش سرقت، کاهش خطرات موجود برای اتومبیل‌ها و افزایش امنیت خودروهای شما دارند.

تولید سیستم‌های حفاظتی امنیتی با به‌کارگیری استانداردهای لازم در این زمینه انجام می ‌شود و نصب آن نیز نیازمند مهارت‌های زیادی است. ازاین‌رو هرکسی نمی‌تواند در حرفه‌ی تولید یا فروش سیستم‌های حفاظتی امنیتی فعالیت کند. پس دقت کنید که بهترین فروشگاه و بهترین نصاب را برای نصب کردن سیستم‌های امنیتی در محیط خود انتخاب کنید. دوربین‌های مداربسته، کرکره و جک برقی، ایمنی و آتش‌نشانی جزء این نوع از سیستم‌ها هستند و امروزه نسبت به گذشته استفاده از آن‌ها متداول‌تر شده است.

کرکره برقی
کرکره و جک برقی
ایمنی و آتش نشانی
دوربین مدار بسته

کرکره و جک برقی

یکی از سیستم‌هایی که امروزه به‌عنوان سیستم امنیتی کاربرد دارد، کرکره و جک برقی است. این سیستم‌ها انواع گوناگونی دارند و بر اساس نیاز یک محیط، کاربردهای مختلفی را نیز از خود به نمایش می‌ گذارند. این درب‌های حفاظتی می‌ توانند به‌عنوان درب پارکینگ، درب مغازه‌های تجاری و حتی درب کارخانه‌ها و ادارات مورداستفاده قرار بگیرند.

نحوه‌ی کارکرد این نوع از کرکره‌ها این‌گونه است که شما می‌ توانید باز و بسته شدن آن را به وسیله‌ی یک ریموت متصل به سنسورهای کرکره برقی، کنترل کنید و به‌راحتی از آن استفاده نمایید. امروزه می ‌بینیم که این نوع از کرکره‌ها محبوبیت زیادی را بین مردم پیدا کرده‌اند و در تمامی محیط‌ها بکار گرفته می‌ شوند. تفاوت مدل‌های مختلف کرکره برقی، در تیغه و موتوری است که در ساختار این سازه‌ها مورداستفاده قرار می ‌گیرد. مسلماً کرکره‌هایی که موتور قوی‌تری دارند، نسبت به کرکره‌های دیگر گران‌تر هستند و حتی ماندگاری آن‌ها نیز بیشتر است.

تیغه‌های این کرکره‌ها نیز باتوجه ‌به جنس خود، به دسته‌های گوناگونی همچون تیغه‌های آلومینیومی، تیغه‌های پلی‌کربنات و تیغه‌های گالوانیزه فوم‌دار و… تقسیم می ‌شوند:

  • تیغه‌ی آلومینیومی: بیشتر اوقات از تیغه‌های آلومینیومی برای ساخت کرکره‌هایی که در محیط‌های پر رفت‌وآمد قرار دارند، استفاده می ‌شوند. در واقع سبک بودن و ماندگار بودن این تیغه‌ها باعث شده است که در این محیط‌ها بکار گرفته شوند و حتی به‌عنوان رایج‌ترین نوع تیغه در بازار ساخت کرکره نیز شناخته شوند.
  • تیغه‌ی پلی‌کربنات: نوع دیگری از تیغه‌های مخصوص کرکره، تیغه‌ای است که از جنس پلی‌کربنات تولید می ‌شود. این تیغه شفافیت بالایی دارد و اکثر مواقع در محیط‌های بکار گرفته می‌ شود که باید امنیت زیادی داشته باشند (مثل طلافروشی‌ها).
    از ویژگی‌های این تیغه‌ها می ‌توانیم به تنوع بالای رنگ آن‌ها اشاره کنیم که هم ضدخش هستند و هم در مقابل ضربات متعدد ماندگاری بالایی دارند. همچنین این تیغه‌ها زنگ نمی‌ زنند و از این نظر نیز کارآمد بشمار می‌ آیند. البته باید دقت داشته باشید که تیغه‌های پلی‌کربنات نسبت به سایر تیغه‌هایی که برای ساخت کرکره بکار گرفته می ‌شوند، قیمت بیشتری نیز دارند.
  • تیغه‌ی گالوانیزه فوم‌دار: این نوع از تیغه نیز استحکام و ماندگاری بیشتری نسبت به دو نوع تیغه‌ی قبلی دارند اما به دلیل قیمت بالای این تیغه‌ها، استفاده از آن‌ها چندان متداول نیست. البته باید توجه داشته باشید که این تیغه‌ها در برابر رطوبت مقاومت ندارند و اگر در مقابل رطوبت قرار بگیرند، ممکن است زنگ بزنند و زیبایی ظاهری خود را از دست بدهند. کاربرد این تیغه‌ها نیز در ساخت درب پارکینگ و درب مغازه‌های تجاری است.
    همان‌طور که گفتیم، کرکره‌های برقی از نظر موتور نیز با هم متفاوت هستند. ما در یک دسته‌بندی کلی انواع موتورهایی را که برای کرکره برقی طراحی شده‌اند خدمت شما معرفی می‌ کنیم:
  • موتور توبلار: این نوع از موتورهای کرکره برقی خود به دو نوع سبک و سنگین تقسیم می ‌شوند. موتور سنگین این کرکره‌ها برای درب‌هایی که تیغه‌های پهنی دارند بکار گرفته می ‌شود تا بتواند قدرت لازم برای باز و بسته کردن درب برقی کرکره‌ای را بوجود بیاورد. نوع سبک موتورهای نوع توبلار نیز برای مکان‌هایی که در آن‌ها رفت‌وآمد چندانی وجود ندارد، مورداستفاده قرار می ‌گیرند. شما باید باتوجه به این ویژگی موتورهای توبلار، بهترین و مناسب‌ترین موتور را برای کرکره برقی خود (باتوجه به کاربرد) انتخاب کنید.
  • موتور ساید: این نوع از موتورهای کرکره برقی قیمتی مناسب دارند و بیشتر اوقات برای انواع گوناگون تیغه‌ها می ‌توانند مناسب باشند. ازاین‌رو نمی ‌توانیم محدودیت کاربردی را برای این نوع از موتورهای کرکره برقی بشمار بیاوریم.
  • موتور سانترال: این موتور نیز یک موتور قدرتمند است که برای درب‌های سبک‌وزن مناسب است و به دلیل اینکه در وسط کرکره قرار می ‌گیرد، نام سانترال را برای این موتور انتخاب کرده‌اند. سرعت این نوع از موتورها بسیار بالا است و همین روان بودن حرکت آن، سبب افزایش کاربرد این موتور شده است.
    یکی دیگر از تجهیزات افزایش امنیت، جک‌های برقی هستند که بیشتر اوقات برای افزایش امنیت درب پارکینگ‌ها بکار گرفته می ‌شوند. این جک‌ها ویژگی‌های زیادی دارند و در انواع گوناگون نصب می ‌شوند.

کاربرد انواع جک‌های برقی:

  • جک الکترومکانیکی این نوع از جک‌های برقی در برابر وزن بالا مقاومت چندانی ندارند و بیشتر اوقات برای درب‌هایی که تردد آن‌ها کم است، مورداستفاده قرار می‌ گیرند.
  • جک هیدرولیکی: مناسب‌ترین جکی که برای درب‌های سنگین مورداستفاده قرار می‌ گیرد، همین جک است که در مکان‌های پرتردد نصب می‌ شود. علاوه بر این، برای درب‌های کشویی نیز از این جک‌ها استفاده می ‌شود.
  • جک پنوماتیک: نوع دیگری از جک‌های برقی، جک پنوماتیک است که هم در درب‌های پرتردد و هم در درب‌های کم رفت‌وآمد بکار گرفته می ‌شود و ماندگاری بالایی در محیط دارد.

مزایا و معایب کرکره و جک برقی

  • برای این سیستم‌های امنیتی ضدزنگ هستند و با قدرت بالای خود، به‌خوبی کار می ‌کنند.
  • استفاده کردن از این کرکره‌ها و جک‌ها بسیار آسان است و ریموتی بودن این درب‌ها، محبوبیت آن‌ها را افزایش داده است.
  • باید بدانید که این سیستم‌ها باتوجه به کاربردی که دارند، با قیمت مناسبی نیز در محیط نصب می‌ شوند.
  • این سیستم‌ها از نظر ماندگاری، بسیار مطلوب هستند.
  • هزینه‌های نصب و تعمیر این سیستم‌های امنیتی پایین است.

ایمنی و آتش‌نشانی

دیگر تجهیزات ایمنی محیط، تجهیزات ایمنی و آتش‌نشانی هستند که برای مقابله با آتش در محیط مورداستفاده قرار می‌ گیرند. این تجهیزات عبارت‌اند از:

  • جعبه کمک‌های اولیه: یکی از اصلی‌ترین سیستم‌هایی که باید در هر محیطی اعم از محیط‌های مسکونی و محیط‌های اداری و تجاری موجود باشد، همین جعبه‌ی کمک‌های اولیه است. این جعبه به هنگام خطر یا آسیب دیدن اعضای بدن بکار می‌ آید و دارای کیت‌های گوناگونی همچون باند، چسب و چسب‌زخم و… است. اگر تاکنون در شرایط اضطراری و خطرناک قرار گرفته باشید، حتماً می ‌دانید که اهمیت جعبه کمک‌های اولیه در چنین شرایطی چقدر است. همیشه سعی کنید به هنگام خطر تا قبل از رسیدن امداد این جعبه‌ها را بکار بگیرید و خطر را تا حد زیادی کاهش دهید. همچنین مدام این جعبه را چک کنید تا اگر یکی از اجزای آن کم شده بود، آن را جایگزین نمایید.
  • پتو آتش: بدون شک یکی از ملزوماتی که باید در هر محیطی به‌خصوص محیط‌های مسکونی وجود داشته باشد، پتو آتش است. این پتو به هنگام آتش‌سوزی بکار می ‌آید و به دلیل اینکه در مقابل آتش مقاومت دارد، می‌ تواند جلوی رسیدن اکسیژن به حریق را بگیرد و آسیب‌های ناشی از آتش‌سوزی را تا حد زیادی کاهش دهد. این پتوها همانند پتوهای معمولی نیستند و در ابعاد بزرگ‌تری تولید می ‌شوند تا در نهایت بتوانند به‌عنوان یک وسیله‌ی کارآمد در مقابل آتش مورداستفاده قرار بگیرند.
  • روشنایی اضطراری: زمانی که در یک محیط آتش‌سوزی اتفاق می ‌افتد، برق ساختمان قطع شده و دیگر برق‌رسانی آن ممکن است خطرات زیادی را برای جان انسان به وجود بیاورد. حال برای اینکه بتوانید به هنگام آتش‌سوزی در محیط روشنایی به وجود بیاورید، نیازمند وسیله‌هایی هستید که این کار را انجام دهند. این وسیله‌ها هم حین آتش‌سوزی و هم پس از آن برای نجات افراد بکار می ‌آیند. چراغ‌های اضطراری فروشگاه¬ها حدود سه ساعت به طور مداوم کار می ‌کنند و از این جهت نیز کاربردی بشمار می ‌آیند
  • لباس ایمنی آتش‌نشانی: یکی دیگر از ملزوماتی که باید به‌عنوان سیستم افزایش ایمنی در هر محیطی وجود داشته باشد، لباس ایمنی است. دوخت لباس‌های ایمنی به‌گونه‌ای است که اجازه نمی ‌دهد کوچک‌ترین آسیبی به سیستم‌های بدن انسان برسد و حتی از پوست نیز در مقابل خطرات محافظت می‌ کند. برای اینکه بتوانید یک محیط را از نظر ایمنی تجهیز کنید، باید لباس ایمنی را در آن قرار دهید تا در مواقع لزوم افراد بتوانند از آن استفاده کنند. این لباس شامل دستکش نیز می‌ شود و شاید به همراه آن کفش ایمنی نیز ارائه شود. به‌هرحال اگر به دنبال افزایش ایمنی محیط به‌خصوص محیط‌های صنعتی و پتروشیمی هستید، باید این لباس را نیز تهیه کنید.
  • دستگاه تنفس آتش‌نشانی: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین تجهیزات اطفاء حریق که در زیرمجموعه‌ی تجهیزات ایمنی آتش‌نشانی قرار می ‌گیرد، کپسول آتش‌نشانی است. این کپسول درون خود موادی را جای داده است که به هنگام آتش‌سوزی شما می ‌توانید با آزاد کردن نازل آن، مواد را روی شعله‌های آتش ریخته و از گسترش آن جلوگیری کنید.
    مواد پودری موجود در این کپسول در واقع دشمن آتش هستند و اکسیژن را از آتش می‌ گیرند. همچنین باید بدانید که این کپسول‌ها نیاز به شارژ سالانه دارند و استفاده از آن‌ها نیز بسیار آسان است. ازاین‌رو برای افزایش ایمنی یک محیط، بهتر است این کپسول را نیز در محیط قرار دهید.
  • دوش و چشم‌شوی اضطراری: یکی دیگر از لوازمی که می ‌تواند یک محیط را در برابر آتش‌سوزی ایمن کند، دوش و چشم‌شوی اضطراری است. با استفاده از این ابزار شما می‌ توانید چشم خود را از آلودگی‌های مربوط به آتش و دود آن پاک کنید و سلامت چشم را تأمین کنید. این دوش‌ها در دو مدل تولید می ‌شوند و مخزنی دارند که در آن آب را ذخیره می ‌کنند و با فشردن نازل، آن را به بیرون می ‌پاشند. در خرید این چشم‌شوی‌ها حتماً دقت داشته باشید که علامت استاندارد تجاری بر روی آن‌ها حک شده باشد.
  • کلاه‌های آتش‌نشانی: کلاه ایمنی نیز یکی دیگر از انواع تجهیزات حفاظتی است که امروزه چندان متداول نیست اما برای اینکه از آسیب‌ها به‌خصوص آسیب‌هایی که در محیط‌های کاری متوجه بدن انسان می ‌شود در امان بمانید، لازم است که این نوع از تجهیزات ایمنی را در محیط بکار بگیرید.

دوربین مداربسته

همه‌ی ما می ‌دانیم که امروزه استفاده از دوربین‌ مداربسته افزایش پیدا کرده است. این دوربین‌ها کاربردهایی فراتر از افزایش امنیت محیط دارند و بیشتر اوقات در فضاهای پلیسی، صنعتی، ترافیکی و… کاربرد دارند.
دوربین‌های مداربسته از نظر ظاهر، نوع سیگنال و پوشش به دسته‌های گوناگونی تقسیم می‌ شوند. شما می ‌توانید باتوجه به نیاز خود، هر نوع از دوربین مداربسته را که نیاز دارید، خریداری کنید.
دوربین‌های مداربسته مزایای زیادی دارند و می ‌توانند اطلاعات محیط را در خود ذخیره کرده و به‌راحتی بازنشانی نمایید.

انواع دوربین مداربسته از نظر نوع سیگنال

  • دوربین‌های آنالوگ: این دوربین‌ها ابتدایی‌ترین نوع دوربین هستند که امروزه از پیشرفته‌ترین فناوری‌های دنیا برخوردار شده‌اند و سیگنال‌ها را به دو صورت بدون سیم و با سیم ارسال می ‌کنند.
  • دوربین‌های آی‌پی: این نوع از دوربین‌های مداربسته در گذشته پرکاربرد بودند و برای انتقال سیگنال باید به یک سیم متصل شوند و اطلاعات را ردوبدل نمایند.
  • دوربین‌های دو‌منظوره: این دوربین‌ها از کیفیت زیادی برخوردار هستند و در واقع نسخه‌ی به‌روزرسانی شده‌ی دوربین‌های آنالوگ می ‌باشند. برای اتصال به شبکه‌ی این دوربین‌ها باید از چند عدسی سیگنال‌رسان استفاده کنید.
    انواع دوربین مداربسته از نظر شکل ظاهر
  • دوربین‌های صنعتی: شاید با شنیدن نام این نوع از دوربین‌های مداربسته تصور کنید که این دوربین‌ها در محیط‌های صنعتی بکار می ‌روند. بله درست است اما دوربین صنعتی منحصراً به محیط‌های صنعتی تعلق ندارد. از مزایای این لنز می ‌توانیم به قابلیت تعویض لنز و مقاومت بالای این دوربین در برابر رطوبت اشاره کنیم.
  • دوربین‌های مینیاتوری: کوچک‌ترین دوربین مداربسته‌ای که در بازار وجود دارد، دوربین مینیاتوری است اما باتوجه به این اندازه‌ی کوچک، دوربین مینیاتوری کارایی زیادی دارد. در واقع در مکان‌هایی که قرار است دوربین‌ها را به‌صورت نامرئی نصب کنند، از این دوربین‌ها استفاده می ‌کنند و از کارایی چندمنظوره‌ی آن‌ها بهره می‌ برند.
  • دوربین‌های دام: دوربین‌های دام در حقیقت به شکل گنبد طراحی شده‌اند و به آن‌ها دوربین سقفی نیز گفته می ‌شود. این دوربین‌ها بیشتر اوقات در سقف محیط بکار گرفته می ‌شوند.
  • دوربین‌های اسپید دام: این دوربین‌های مداربسته تنها دوربین‌های چرخشی بازار هستند و حین فیلم‌برداری و عکس‌برداری، می‌ چرخند و کل محیط را زیر نظر دارند. ازاین‌رو از دوربین‌های اسپید دام در اکثر مغازه‌های تجاری استفاده می ‌شود.

انواع دوربین مداربسته از نظر نوع پوشش و قاب

  • دوربین مخفی: این نوع از دوربین‌های مداربسته می ‌توانند در هر نوع و هر ابعادی تولید شوند چراکه کارایی اصلی آن‌ها در انجام امور کارآگاهی است و می ‌توانید از آن‌ها در سایر اجسام مانند ساعت یا قاب زنگ استفاده کنید.
  • دوربین قاب فانتزی: یکی دیگر از انواع دوربین‌هایی که از نظر قاب و نوع پوشش متفاوت هستند، دوربین‌های قاب فانتزی می ‌باشند که در هر رنگی قابل تولید هستند و بیشتر برای انجام امور هنرمندانه بکار گرفته می ‌شوند.

فرم درخواست خدمات

برای درخواست آنلاین خدمات صدر سازه، از این فرم استفاده کنید. در صورت ارسال فرم زیر، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

1
2

 پروژه های تهران

 پروژه های مازندران