قرنیز

فهرست مطالب

قرنیز

گروه ساختمانی صدر سازه

مشاوره رایگان
عقد قرارداد
طراحی
اجرا

قرنیز نواری است با جنس وارتفاعهای مختلف که در پایین دیوار نصب می شود و عموما نسبت به دیوار برجسته تر است. وظیفه قرنیز محافظت از دیوار در برابر صدمات ناشی از برخورد اسباب و اثاثیه و جلوگیری از نفوذ مستقیم آب و رطوبت از کف به دیوار است که علاوه بر این جلوه خاصی به دکوراسیون فضای شما میدهد. امروزه شیک کردن و نمای ساختمان ها برای افراد بسیار مهم شده است. قرنیز قطعه ای است که جهت نما دادن به ساختمان ها از آن استفاده می شود در این بخش قرنیز را تعریف خواهیم کرد و در مورد انواع و کاربرد آن بحث خواهیم کرد لطفا تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

شما نیز میتوانید جهت انتخاب قرنیز از صدر سازه بازدید و با راهنمایی کارشناسان فروش قرنیز بهترینها را انتخاب نمایید. جهت دریافت خدمات مدیریت پیمان و مشاوره از طریق تکمیل فرم ثبت درخواست و یا تماس، با ما در ارتباط باشید و به باشگاه مشتریان صدر سازه بپیوندید.

قرنیز چیست؟

قرنیز قطعه ای است که ارتفاع کمی دارد و ازجنس های مختلفی ساخته می شود. این قطعه به صورت نواری در امتداد دیوار ها نصب می شود. این ابزار علاوه بر این که زیبایی و جلوه خاصی به ساختمان می دهد از خیس شدن دیوارهای گچی در هنگام شست و شوی خانه می شود. قرنیز از مصالح ساختمانی مختلفی از جمله سنگ، چوب، پلاستیک، pvc، استیل، شیشه و … ساخته می شود. در ادامه با انواع وکاربرد های این قطعه بیش تر آشنا خواهید شد.

کاربرد قرنیز در دکوراسیون منزل

قرنیز از گذشته تا کنون در حاشیه پایینی دیوار منازل نصب شده است. این ابزار زیبایی بی نظیری به دیوار هدیه می کند و علاوه بر آن کاربرد های فراوانی نیز دارد. قرنیز دارای رنگ های متنوعی است و رنگ های آن طیف گسترده ای از رنگ های روشن تا تیره را شامل می شود بنابراین قابل ست کردن وهماهنگی با سایر وسایل خانه و کف پوش های ساختمان می باشد.

این ابزار شاید از نظر برخی از افراد در ساختمان مهم نباشد و نقش خاصی را ایفا نکند اما دارای کاربرد های فراوانی است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد. علاوه بر زیبایی که دارد یکی از کاربرد های آن جلوگیری از خش و آسیب وارد شدن به دیوار در حمل و نقل و چسباندن وسایلی مانند قفسه و کمد به دیوار است.

انواع قرنیز

قرنیز را بر اساس جنس آن طبقه بندی می کنند چرا که مهم ترین ویژگی در تعیین کیفیت جنس محصول می باشد. قرنیز ها بر اساس جنس به گروه های زیر طبقه بندی می شوند:

قرنیز سنگی

همان طوری که از نامش پیداست از جنس انواع مختلفی از سنگ ها بوده و دارای جلوه خاصی است. در گذشته بیش تر قرنیز ساختمان ها از جنس سنگ مرمر بوده است که امروزه برخی از مدل های قدیمی شده اند. اما به طور کلی مدل های سنگی بسیار پر کاربرد و با استفاده در میان انواع قرنیزها می باشند. مشکل این مدل این است که برای پوشش کابل و تجهیزات ساختمانی مناسب نبوده و جداسازی آن نیز سخت می باشد.

قرنیز چوبی

این مدل از انواع مختلف چوب ساخته می شود و معمولا برای هماهنگی با کف پوش های پارکت و ام دی اف استفاده می شود. قرنیز های چوبی قدمتی برابر با قطعات سنگی آن دارد و مردم از دیر باز از این مدل استفاده می کنند. این مدل به دلیل هماهنگی با ام دی اف، پارکت و چوب در سقف ساختمان ها نیز به کار برده می شود و هماهنگی خاصی را در ساختمان ها ایجاد می کند.

قرنیز سرامیکی

این مدل در واقع نوعی قرنیز سنگی به حساب می آید و به منظور پوشش دهی فضای بین دیوار و کف پوش سرامیک مورد استفادا قرار می گیرد.

قرنیز pvc

همان طوری که می دانید پی وی سی از چند لایه پلاستیک فشرده تشکیل شده است. امروزه قطعاتی از جنس پی وی سی یا پلاستیک فشرده وارد بازار شده اند. این قرنیز ها به دلیل سبک بودن و قیمت مناسبی که نسبت به سایرین دارند امروزه در بسیاری از ساختمان ها به کار برده می شود. این نوع مدل به دلیل اینکه قابلیت شست و شو دارد و خاصیت های کاربردی مانند آنتی باکتریال، ضد رطوبت و ضد قارچ دارد طرفداران زیادی دارد.

قرنیز ام دی اف

این مدل برای هماهنگی با کف پوش های پارکت و ام دی اف بسیار کاربرد دارد. قرنیز ام دی اف از موادی مانند خرده چوب و کامپوزیت و پلی استر تشکیل شده است.

کاربردهای قرنیز در دکوراسیون

از دیر باز تا کنون حاشیه دیوار ها با نواری پوشانده می شود که این نوار گاهی هم رنگ کف پوش است و گاهی دارای رنگ متفاوت با کف پوش می باشد این نوار که جنس های مختلفی هم دارد قرنیز نام دارد. ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که قرنیز چه کاربردی دارد و چرا ساختمان های امروزی اکثرا دارای این ابزار ساختمانی هستند. در این مقاله به چند مورد از کاربردهای قرنیز اشاره خواهیم کرد. مهم ترین کاربرد آن جلوگیری از خیس شدن و جذب رطوبت در دیوارهای گچی است از دیگر کاربرد های این قطعه می توان به پوشاندن درز انبساط در کف پوش های لمینت می باشد. این قطعات هم چنین می توانند به عنوان نواری پوششی روی کابل های برق و لوله ها را بپوشانند و نمای ساختمان را زیبا تر کنند.

تعدادی قرنیز

روش نصب و جداسازی قرنیز

قرنیز ها جز مهم ترین قسمت ساختمان ها به حساب می آیند چرا که علاوه بر زیبایی که به آن می دهند مانع از نشت رطوبت در دیوارهای گچی می شوند. در این مقاله قصد داریم روش نصب و جداسازی قرنیز ها را بررسی کنیم:

روش نصب

برای نصب این قطعه ابتدا باید کف پوش و دیوار ها را از خاک و مواد اضافی پاک کنیم. در ادامه به نصب قرنیز با جنس های مختلف اشاره خواهیم کرد.

نصب قرنیز های پلاستیکی

  • جهت نصب این نوع مدل ها برای این که قطعه را در خط صاف روی دیوار بچسبانیم باید محل دقیق نصب را روی دیوار خط کشی کنیم.
  • در مرحله بعد برای چسباندن قطعه باید از چسب مخصوص آن استفاده کنیم. چسب را در سر تا سر محل نصب می کشیم هم چنین سطح پشت قرنیز را نیز چسب می زنیم.
  • در مرحله بعد قطعه را به آرامی و در امتداد خط کشی ها قرار می دهیم.
  • باید مراقب باشیم که قرنیز را در خط مستقیم کشیده شده روی دیوار پیش ببریم در صورتی که دچار خطا شدید و قرنیز دارای تو رفتگی یا بیرون آمدگی بود می توانید با سشوار های مخصوص قرنیز پلاستیکی را داغ کرده و آن را شکل دهید.

نصب قرنیزهای چوبی

قرنیز چوبی بسیار پرکاربرد بوده و برای پر کردن فضای خالی بین کف پوش و دیوار به کار می رود. این مدل به دلیل هماهنگی که با کف پوش های چوبی و پارکت دارد بسیار پرکاربرد است. برای نصب این مدل می توانید از روش نصب قرنیزهای پی وی سی و چسباندن با چسب استفاده نمایید.

روش نصب قرنیزهای پی وی سی

این مدل را پس از برش باید با چسب روی دیوار بچسبانند. به این منظور لبه بالایی و پایینی قرنیز را چسب کاری می کنند و پس از نصب روی دیوار با کمک میخ کوب آن را محکم می کنند که در صورت برخورد با رطوبت کنده نشود.

روش نصب قرنیزهای سنگی

این نوع قرنیز به جای چسب به وسیله سیمان به دیوار متصل می شود بسیاری از افراد آن را با چسب آکواریوم نیز می چسبانند. اما بهتر است که این گونه قطعات ها با سیمان به دیوار متصل شود. برای نصب این نوع قرنیزها باید آن را با فاصله در امتداد دیوار قرار دهید و پشت آن را ملات و سیمان بریزید.

روش جداسازی قرنیزها

جدا کردن کاشی و سرامیک از روی دیوار به مراتب سخت تر از جدا کردن کف پوش روی زمین است. به منظور جدا کردن قرنیز های سنگی ابتدا آن را کمی گرم کنید گرما باعث از بین رفتن و یا شل شدن دوغاب می شود. بعد از ِآن با استفاده از وسیله ای نوک تیز دوغاب چهار طرف سنگ را از بین ببرید هم چنین می توانید جهت از بین بردن دوغاب از فرز استفا ه کنید. این مورد برای جدا کردن مدل های سنگی که با ملات و سیمان به دیوار می چسبند کاربرد دارد.

تعدادی قرنیز سفید

قیمت قرنیز در صدر سازه

همان طوری که گفته شد مهمترین عامل در تعیین قیمت این ابزار کیفیت و جنس آن می‌باشد. علاوه بر جنس عوامل دیگری مانند هزینه های نصب، نوسانات ارزی، متراژ به کار برده شده و …. در قیمت قرنیز موثر هستند. همچنین قطعات برش داده شده دارای قیمت پایین تری نسبت به قطعات ممتد می‌باشند. به کارگیری و نصب قطعات سنگی نیازمند ملات و سیمان و نصب قرنیزهای پی وی سی نیازمند چسب می‌باشد و همه این موارد در قیمت تمام شده قرنیز موثر هستند.

سایت صدر سازه یکی از معتبرترین و برترین سایت‌های عرضه کننده مصالح ساختمانی از جمله قرنیز می‌باشد این مجموعه با کیفبت‌ترین قرنیزهای موجود در بازار را بدون واسطه و با قیمت عالی به مشتریان عرضه می‌کند.

خرید قرنیز با کیفیت و قیمت مناسب

امروزه اکثر افراد خواهان خرید قرنیز با قیمت مناسب برای نما دادن به ساختمان های خود هستند. قیمت این قطعه بستگی به جنس آن دارد به طور مثال قرنیز های پی وی سی دارای قیمت ارزان تری نسبت به انواع چوبی و سنگی هستند. اگر به دنبال خرید قرنیز هستید و نمی‌دانید کجا را برای خرید خود انتخاب کنید ما به شما سایت صدر سازه را پیشنهاد می‌کنیم. این مجموعه دارای طراح و مجری پروژه‌های لوکس ساختمانی می‌باشد و بهترین و با کیفیت ترین قرنیز را در بهترین قیمت به شما ارائه می‌دهد.

فرم درخواست خدمات

برای درخواست آنلاین خدمات صدر سازه، از این فرم استفاده کنید. در صورت ارسال فرم زیر، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

1
2

 پروژه های تهران

 پروژه های مازندران