پیمان مدیریت

فهرست مطالب

گروه ساختمانی صدر سازه

مشاوره رایگان
عقد قرارداد
طراحی
اجرا

پیمان مدیریت پروژه های ساختمانی

مدیریت پیمان روشی ساده برای اجرای پروژه های ساختمانی است که در آن کارفرما، با عقد قراردادی جامع و کامل مدیریت اجرای پروژه را به شخص یا شرکت واگذار مینماید. بنایراین روش اجرای پروژه و تعیین چارت سازمانی و استخدام نیروها بر عهده پیمانکار است. در این روش پیمانکار بابت حق الزحمه مدیریت پروژه درصدی توافق شده از هزینه های انجام شده را دریافت مینماید.این هزینه ها شامل موارد خرید اقلام ، قرارداد ها و هزینه اجرا میباشد. مدیریت پیمان به سود طرفین میباشد چرا که در آن با توجه به تجربه پیمانکار، حاشیه هزینه ها به حداقل میرسد لذا کل هزینه های پروژه صرفه جویی میگردد.علاوه بر این سرعت اجرای پروژه افزایش و دوره بازگردان سرمایه کارفرما کوتاهتر میگردد .از طرفی حق الزحمه پیمانکار به واسطه تخصص در مدیریت پروژه بصورت درصدی از کل هزینه ها در طول مدت زمان اجرای پروژه دریافت میگردد. بهترین زمان برای عقد قرارداد مدیریت پیمان از فاز طراحی پروژه میباشد. با حضور پیمانکار در مرحله طراحی تجربیات لازم منتقل و علاوه بر صرفه جویی در  هزینه و زمان ،کیفیت طراحی افزایش می یابد.

گروه مهندسی ساختمانی صدر سازه با بیش از سه دهه تجربه تا کنون توانسته است بیش از 30 پروژه مدیریت پیمان را در کارنامه خود ثبت نماید. می‌توانید جهت دریافت خدمات مدیریت پیمان و مشاوره از طریق تکمیل فرم ثبت درخواست و یا تماس، با ما در ارتباط باشید و به باشگاه مشتریان صدر سازه بپیوندید.

پیمان مدیریت

پیمان مدیریت چیست؟

همان طور که از نام پیمان مدیریت می توان حدس زد، روشی می باشد که کارفرمای پروژه یک شخص را مامور می کند که مدیریت کردن اجرای پروژه را بر عهده بگیرد. تعیین کردن روش های اجرا و چارت های سازمانی و استخدامی نیروها وظیفه پیمانکار می باشد. در این روش کسی که پیمان کار است یا وظیفه پیمان مدیریت به او داده شده است، بابت مدیریت کردن پروژه درصدی از هزینه هایی که پرداخت می شود را دریافت می کند. این هزینه ها اغلب اوقات شامل تهیه کردن هزینه مواد قرارداد و هزینه های اجرای پروژه می باشد. ولی قبل از آن که هزینه ای صورت بگیرد طرفین باید با یکدیگر توافق کنند. پیمان مدیریت به سود طرفین قرارداد می باشد زیرا کارفرما هیچ سودی به پیمان کار نمی پردازد. و فقط هزینه مواردی که برای قرارداد الزامی می باشد، مدیریت طرح و نیروهای انسانی و ماشینی را پرداخت می کند، بنابراین در هزینه های پیمان پیمان مدیریت صرفه جویی می شود. از طرف دیگر این پیمان مدیریت برای شخصی هم که پیمان مدیریت را بر عهده می گیرد، سود دارد. زیرا هزینه اجرا کردن پروژه بر عهده کارفرما است و پیمان کار هزینه ای نمی پردازد و همچنین تعهدی در قبال پروژه ندارد و تنها به خاطر تجربه ای که در مدیریت کردن پروژه دارد درصدی از کل سود پروژه را از کل هزینه های پروژه را دریافت می کند. سرعت اجرای پروژه و کیفیت ساخت پروژه در این روش از دیگر روش ها بهتر است.

نمونه ای از قرارداد پیمان مدیریت برای اجرای پروژه ساختمانی و امور آن

ماده ۱: طرفین قرارداد پیمان مدیریت

قرارداد حاضر شده به همراه شرایط عمومی قرارداد،شرایط تخصصی سند ها و مدارک مرتبط به آن که به طور کلی قرارداد اصلی محسوب می شود و غیر قابل جدا شدن است در تاریخ ………. بین ……….. که در این قرارداد << مدیر پروژه >> نامیده می شود از یک طرف و ………… که از طرف دیگر پیمان کار پروژه نامیده می شود به شرح موارد زیر تنظیم گردید.

ماده ۲: موضوع قرارداد پیمان مدیریت

عبارت است از مدیر فنی …………… اجرایی ………… اداری ………….. مالی
به منظور مدیر اجرایی تمام و کمال اجرای پروژه اعم از محوطه سازی ساختمان، حصار کشی ساختمان، راه اندازی کردن و تحویل ………….. مدیر اجرایی بخش یا بخش های ……………. شامل …………. به استثنا ……….
مطابق اسناد و مدارکی که امضای مدیر پروژه پای آن ثبت شده است و یک نسخه از اسناد نزد مدیر می باشد و دو نسخه دیگر اسناد هم به کارفرما و ناظر قرارداد تحویل داده می شود.

ماده ۳: مدت قرارداد پیمان مدیریت

مدت قرارداد پیمان مدیریت ………… ماه می باشد و تاریخ شروع شدن کار همان تاریخ پرداخت کردن مبلغ تنخواه گردان است. مدت قرارداد پیمان مدیریت بستگی به تغییر مقدار کار و کارهای جدید به شروط درج شده در شرایط خصوصی و عمومی این قرارداد است.

ماده ۴: محل اجرا کردن پروژه

محل اجرا کردن پروژه واقع در ………………… است که مدیر از آن بازدید کرده است و از وضعیت و موقعیت محل اجرای پروژه آگاهی کامل دارد.

ماده ۵: تعهدات طرفین قرارداد پیمان مدیریت

الف- تعهدات مدیر پروژه

1. مدیر پروژه وظیفه دارد که با توجه به نقشه ها مشخصات اجرایی پروژه، هزینه هایی که برای اجرای پروژه می شود را حساب رسی کند و پس از تایید کردن کارفرمای پروژه عملیات اجرایی پروژه را شروع کند.

2. تمام عملیات های اجرایی پروژه، تعیین کردن نیروها و پیمان کاران برای هر بخش و تنظیم قرارداد با آنها بر عهده مدیر پروژه می باشد.

3. تهیه کردن و خریدن کلیه مصالح ساختمانی و خریدن و یا اجاره کردن موقت ماشین آلات و ابزار آلات بر عهده کارفرمای پروژه است.

4. نظارت کردن دقیق بر کار نیروها و پیمان کاران بر عهده مدیر پروژه است.

5. اقدام کردن برای گرفتن امتیازهای آب، گاز و برق بر عهده مدیر پروژه است.

6. تهیه کردن فاکتورهایی از هزینه های انجام شده هر ۱۵روز یکبار با تایید کردن مهندس ناظر پروژه و ارائه فاکتور به صاحب کار.

7. مدیر پروژه وظیفه دارد که یک نسخه از کل قراردادها با همه پیمان کاران را به کارفرما تحویل بدهد.

8. مدیر پروژه شخص مورد اعتماد کارفرما است و وظیفه دارد در تمامی مراحل اجرایی ساختمان با کارفرما مشورت کند.

9. تمامی مبلغ های پرداختی به همه پیمان کاران باید با درصد پیشرفت اجرای پروژه مطابقت داشته باشد.

10. مدیر پروژه از زمانی که کارگاه را تحویل می گیرد تا زمانی که به طور موقت ساختمان را به کارفرما تحویل می دهد، مسئولیت نگهداری کردن از ساختمان و اجناس خریداری شده که به هزینه کارفرما است را بر عهده دارد.

11. مدیر پروژه وظیفه دارد که تمامی بیمه های حوادث و بیمه ماهانه کارگران و حقوق آنها را پس از تایید کودپ کارفرما پرداخت کند. و همچنین پس از اتمام یافتن پروژه تمامی حساب های بیمه و کل پرداختی ها را به کارفرما تحویل بدهد.

ب- تعهدات کارفرما

1- تمام هزینه هایی که در قرارداد درج می شود هزینه آن برعهده شخص کارفرما است. مگر در صورتی که موارد به خصوصی در در شرایط خصوصی پیمان مدیریت تعیین بشود.

2- شخص کارفرما موظف است که تمامی فاکتورهاو صورت حساب هایی را که به تایید مدیر پروژه رسیده است طی ده روز پرداخت کند.

ماده ۶: حقوق مالی مدیر و شیوه پرداخت کردن آن

………. درصد از هر صورت هزینه ای که پرداخت بشود حق الزحمه مدیر پروژه می باشد که مدیر پروژه در طول مدت زمان اجرای پروژه آن را تایید نموده است. آن دسته از هزینه هایی را هم که درصدی از آن به مدیر تعلق نمی گیرد در شرایط خصوصی قرارداد مقرر گردیده است. در غیر این شرایط، تمامی هزینه ها برای حساب رسی حق الزحمه مدیر قرار می گیرد.

ب- پس از حساب کردن هر صورت هزینه مبلغ کارکرد باید طی هر دوره حساب رسی محاسبه شود و ……. درصد از آن توسط کارفرما به مدیر پروژه پرداخت بشود.

ج- برای تضمین از حسن انجام دادن کارها ……… درصد از هر کارمزد مدیر کسر می شود. و پس از پایان تضمین یافتن از کار مدیر به او پرداخت می شود.

د- پرداخت کردن مالیات و کسورات قانونی که به حقوق مالی مدیر تعلق می گیرد بر عهده مدیر است.

ماده ۷: تنخواه گردان

شخص کارفرما مبلغ …… ریال را برای تنخواه گردان در اختیار مدیر پروژه قرار می دهد. و پس از ارائه دادن فاکتورهای مربوطه و به تایید رسیدن مهندس ناظر تنخواه گردان بعدی تا سقف مبلغ مشخص شده به مدیر پروژه پرداخت می شود.

ماده ۸: مهندس ناظر پروژه

ناظر هماهنگ کننده ………… به نشانی ……………………..
ناظر هماهنگ کننده ………… به نشانی ……………………..
ناظر هماهنگ کننده ………… به نشانی ………………….
ناظر هماهنگ کننده ………… به نشانی …………………..

می باشند و از طرف کارفرما به مدیر پروژه معرفی شده اند. چنانچه که هر کدام از مهندسان ناظر تغییر کند، کارفرما وظیفه دارد حداکثر تا ۱۵ روز مهندس ناظر جدید را به مدیر پروژه معرفی کند.

ماده۹: مسئولیت ها، اختیارات، شرایط و عمومات

شرایط و مسئولیت های طرفین قرارداد و سایر عمومات قرارداد به شرح مواد ۱ الی آخر شروط عمومی قرارداد پیمان مدیریت برای قراردادهای اجرای پروژه ساختمانی می باشد.

ماده ۱۰: سندها و مدارک قرارداد پیمان مدیریت

‌سندها و مدارک قرارداد عبارت می باشد از: قرارداد حاضر، شروط عمومی، شروط خصوصی، برنامه زمان بندی کلی پروژه، نقشه های ساختمانی، مشخصات فنی قرارداد، توافق نامه هایی که در طول اجرای کار ساختمانی تنظیم می شود و به امضای طرفین پیمان می رسد می باشد که جزو منضمات پیمان محسوب می شود.

ماده ۱۱: مرجع حل اختلاف

در صورت بروز مشکل و اختلاف به ترتیب موارد زیر باید اقدام بشود.

الف: مذاکره بین طرفین قرارداد

ب: داوری کردن

ج: مراجع قضایی

ماده ۱۲: اقامت گاه طرفین قرارداد
نشانی کارفرمای پروژه …………. می باشد و نشانی مجری قرارداد ……………….. می باشد. و کلیه تغییرات باید در اولین زمان ممکن به اطلاع طرفین قرارداد برسد در غیر این صورت مرسولات به نشانی سابق قانونی ارسال می شود.

ماده ۱۳: نسخ کردن قرارداد

این قرارداد مشتمل بر سیزده ماده قانونی در تاریخ ……….. به تعداد …….. نسخه با اعتبار یکسان تنظیم و امضا شده است و بین طرفین قرارداد رد و بدل شده است.
امضا شخص کارفرما /
امضا مجری قرارداد / مدیر پروژه

برای تنظیم قرارداد پیمان مدیریت و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت صدر سازه مراجعه کنید و با تماس با کارشناسان صدر سازه اطلاعات بیشتری کسب کنید. تیم مجرب و حرفه ای صدر سازه همه خدمات مربوط به پیمان مدیریت را انجام می دهند.

کلام آخر در پیمان مدیریت

در این مقاله پیمان مدیریت را بررسی کردیم و ماده های قانونی که باید در قرارداد پیمان مدیریت رعایت شود را برای شما ذکر کردیم. و همچنین تعهدات شخصی که به عنوان مدیر پروژه از طرف کارفرما مشخص می شود را ذکر کردیم که موظف است آنها را انجام بدهد. همچنین نمونه ای از قرارداد های پیمان مدیریت برای اجرای پروژه ساختمانی و امور آن را به صورت 10 ماده بررسی کرده ایم.

فرم درخواست خدمات

برای درخواست آنلاین خدمات صدر سازه، از این فرم استفاده کنید. در صورت ارسال فرم زیر، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

1
2

 پروژه های تهران

 پروژه های مازندران