کمد دیواری

فهرست مطالب

گروه ساختمانی صدر سازه

مشاوره رایگان
عقد قرارداد
طراحی
اجرا

کمد دیواری یکی از ضروری‌ترین اجزایی است که امروزه جای کمدهای قابل‌حمل را گرفته است. همه ما می‌دانیم که دیگر کسی از صندوقچه‌ها و گنجه‌هایی که در گذشته برای نگهداری لباس از آن‌ها استفاده می ‌شد، استفاده نمی ‌کند چراکه خانه‌های امروزی رو به مدرن بودن گذاشته‌اند و اجزای آن‌ها نیز با استفاده از وسایل و متریال‌های مدرن تولید می‌شود. با افزایش جمعیت، متراژ خانه‌ها نیز کوچک‌تر شده است. ازاین‌رو استفاده از کمدهای مخفی گسترش پیدا کرده است. در واقع کارایی اصلی این نوع از کمدها در خانه‌های کوچک و محیط‌ها کوچک است. این کمدها علاوه بر اینکه کارایی زیادی دارند، قابلیت افزایش زیبایی محیط به‌خصوص اتاق‌خواب شما را نیز دارا هستند.

کمد دیواری چیست؟

کمد دیواری یکی از انواع کابینت‌های دیواری بشمار می‌آید که کارکرد اصلی آن در نگهداری لباس و وسایل شخصی انسان است. این سازه بیشتر اوقات در منازل بکار گرفته می‌ شود اما شما می‌توانید در تمامی محیط‌ها همچون محیط صنعتی یا محیط اداری از این کمدها بهره بگیرید. نصب کمدهای دیواری به‌گونه‌ای است که به طور مخفی وارد دیوار هر محیطی می‌شود و با درب‌های خود، به‌خوبی می‌تواند در افزایش نظم محیط تأثیرگذار باشد.

کمدهای دیواری بر اساس متریال و سبک خود به دسته‌های گوناگونی تقسیم می ‌شوند و قیمت هرکدام از آن‌ها نیز با دیگری متفاوت است. علاوه بر این، بسیار مهم است که شما چه آپشن‌هایی را به کمد دیواری خود اضافه می‌‌کنید. از این رو هنگام خرید کمد دیواری باید به نکات ویژه‌ای که در این زمینه وجود دارند، دقت کنید.

نحوه ساخت کمد دیواری

در واقع کسی که قرار است یک کمد دیواری را طراحی کند و بسازد، باید مهارت‌های ویژه‌ای را در این زمینه داشته باشد. مسلماً خود شما نیز زمانی که بخواهید در منزل خود کمد دیواری نصب کنید، یک فرد ماهر را برای طراحی و ساخت این کمد انتخاب می‌‌کنید. برای اینکه یک کمددیواری مناسب با فضای محیط طراحی شود، لازم است که طراح کمددیواری ابعاد اتاق و ابعاد قفسه‌ی مربوط به کمددیواری را در نظر بگیرد و سپس با استفاده از اطلاعاتی که دارد، دست به تولید بزند.

امروزه افراد تمایل دارند که طبق سلیقه خود، ترکیبی از انواع کمددیواری را در محیط به اجرا در بیاورند تا در مدرن‌تر کردن سبک دکوراسیون منازل و محیط موردنظر خود، نقش مؤثری را ایفا کنند. استفاده از متریال‌هایی همچون آینه و چوب، ظاهر زیبایی را به کمددیواری می‌ بخشند و می ‌توانند حتی فضای محیط را نیز بزرگتر جلوه دهند.

برای ساخت کمددیواری و سفارش اجرای آن شما ابتدا باید سبک و متریال مورد نظر خود را انتخاب کنید و یک مدل کلی از کمدی که دوست دارید به طراح ارائه دهید. در مرحله‌ی دوم کسی که برای اجرای کمددیواری انتخاب کرده‌اید، باید در محیط حضور پیدا کند و ابعاد کمددیواری شما را در بیاورد. در این مرحله ممکن است طراح کمددیواری با تجربه‌ی کاری خود، پیشنهادهایی متناسب با محیط موردنظر شما را به شما ارائه کند که در صورت تمایل می‌توانید از آن‌ها نیز بهره ببرید. حال که مرحله ثبت سفارش به پایان رسید، شما باید بیعانه‌ای را به تولیدکننده این کمدها بدهید تا کار خود را شروع کند. از جمله کارهایی که این تولیدکننده در همین زمینه باید به انجام آن بپردازد، می‌توانیم به خرید ابزارهای اولیه و برش دادن قطعات اشاره کنیم. پس از اتمام ساخت کمددیواری، مرحله‌ی نصب آن است که توسط نصاب انجام می‌شود و پیچیدگی‌های خاصی دارد. ازاین‌رو هر فردی نمی ‌تواند به نصب این نوع از کمدها بپردازد و تنها کسانی که در این زمینه تخصص دارند می‌‌توانند کمددیواری را به‌صورت شکیل در محیط به اجرا در بیاورند.

انواع کمد دیواری بر اساس نوع متریال

کلیه‌ی کمدهای دیواری از نظر نوع متریالی که در ساخت آن‌ها بکار گرفته می‌شود، به شش دسته تقسیم می‌‌شوند. این شش دسته عبارت‌اند از:

کمد دیواری ام دی اف

یکی از بهترین و رایج‌ترین متریالی که برای ساخت کمد دیواری بکار گرفته می ‌شود، چوب ام‌دی‌اف است. کمدهای دیواری که با ام‌دی‌اف تولید می ‌شوند، قیمت بسیار خوبی دارند و امروزه در سرتاسر جهان مورداستقبال افراد قرار گرفته‌اند. برای طراحی کردن این نوع از کمدهای دیواری از پوششی مات بر روی چوب طبیعی استفاده می ‌کنند تا عمر آن‌ها را افزایش دهند و زیبایی محیط را نیز تا حد زیادی بالا ببرند. علاوه بر این، خوب است بدانید که کمددیواری ام‌دی‌اف در مقابل ضربه و خوردگی مقاومت دارد و وزن آن نیز نسبت به سایر متریال‌های تولید این کمدها، پایین‌تر است.

کمد دیواری پی وی سی

کمد دیواری پی وی سی

یکی دیگر از انواع متریال‌هایی که برای اجرای کمددیواری از آن بهره می‌ گیرند، متریالی به نام پی وی سی است. در واقع پی‌وی‌سی به متریالی اطلاق می‌شود که مغزی آن ام دی اف است اما با روکشی ضدآب آن را پوشش دادهاند و نوع جدیدی از چوب ام دی اف را به وجود آورده‌اند.

پی وی سی در رتبه‌ی دوم پس از ام دی اف قرار گرفته است و کاربردهای زیادی دارد. ظاهر شکیل و منحصربه‌فرد این نوع از کمدهای دیواری سبب شده است که قیمت آن نیز در سطح بالایی قرار بگیرد اما برخلاف این قیمت بالا، مزایایی همچون مقاومت زیاد و نصب آسان نیز در کمدهای دیواری پی وی سی به چشم می‌ خورد.

کمد دیواری های گلاس

کمدهای دیواری که با نام کمد دیواری های گلاس در هر محیطی قابل نصب هستند، در حقیقت مغزی ام‌دی‌اف دارند اما بر سطح آن‌ها روکشی از هایگلاس مقاوم قرار گرفته است که این کمدها را به زیباترین کمدهای دیواری موجود در بازار فروش، تبدیل کرده است.
این نوع از کمدها و قفسه‌های دیواری ظاهری شیک و براق دارند اما باید تحت-مراقب ویژه‌ای قرار بگیرند تا خط‌وخش به ظاهر آن‌ها آسیبی نرساند. پوشش ‌هایگلاس این نوع از کمدها از مواد پلاستیکی شفاف به وجود می ‌آید که می ‌تواند ماندگاری این کمدها را نیز تا حد زیادی افزایش دهد.

کمد دیواری های گلس
کمد دیواری تمام چوب

کمد دیواری تمام چوب

همه ما می‌دانیم که چوب یکی از بهترین اجزای طبیعت بشمار می‌ آید و زمانی که در محیط زندگی انسان قرار بگیرد، می‌تواند زیبایی خاصی را به این محیط ببخشد. حال تصور کنید شما اتاق خود را با استفاده از چوب تمام، مزین به کمد دیواری کنید. مسلماً محیطی زیباتر و دنج‌تر خلق خواهید کرد!

بسیاری از مشتریان امروزه از چوب طبیعی به‌صورت کامل در ساخت کمدهای دیواری استفاده نمی‌‌کنند بلکه آن‌ها را با سایر متریال‌های موجود همچون شیشه یا فلز ترکیب می‌‌نمایند. به‌طور کلی می ‌توانیم بگوییم کمددیواری تمام چوب در مقابل رطوبت یا حرارت مقاومت دارد و می ‌تواند به راحتی برش خورده و طرح‌های گوناگونی پیدا کند.

کمد دیواری آینه ای

کمد دیواری آینه‌ای نوعی از کمد‌های دیواری بشمار می‌آید که با استفاده از چوب و آینه تولید می‌‌شود و به دلیل انعکاسات مختلفی که دارد، می ‌تواند فضا را بزرگ‌تر از اندازه‌ی واقعی آن نشان دهد.

این نوع از کمدهای دیواری رفته‌رفته در حال گسترش یافتن هستند و در ساخت آن‌ها از پیشرفته‌ترین فناوری‌های لیزری و تکنولوژی‌های نوین استفاده می ‌شود. شما می ‌توانید همین حالا این نوع از کمدهای دیواری را با کمک صدر سازه، در محیط مورد نظر خود به اجرا در بیاورید.

کمد دیواری شیشه ای

کمد دیواری لامی گلاس

یکی دیگر از متریال‌هایی که برای ساخت کمدهای دیواری مورداستفاده قرار می ‌گیرد، متریالی به نام لامی گلاس است. اگر به دنبال خلق بی‌نظیرترین کمدهای دیواری هستید، ما به شما استفاده کردن از لامی گلاس را پیشنهاد می‌کنیم. تفاوت این کمدهای دیواری با کمدهای دیواری های گلاس در میزان ضخامتشان است. لامی گلاس‌ها از هایگلاس‌ها ضخیم‌تر هستند و شاید همین ضخیم بودن سبب افزایش استقبال از لامی گلاس شده است. انعطاف‌پذیری این نوع از متریال بسیار بالا است و به دنبال آن، مقاومت آن‌ها نیز بسیار زیاد است. همچنین لامی گلاس‌ها در برابر حرارت و اشعه‌های گوناگون از خود مقاومت نشان می‌‌دهند و بافت ظاهری خود را حفظ می‌کنند.

انواع کمد دیواری بر اساس نوع سبک

بسیار مهم است که شما چه سبکی را برای اجرای کمد دیواری انتخاب می‌کنید. انواع سبک‌هایی که صدر سازه بر اساس آن‌ها می‌تواند کمدهای دیواری زیبایی را در محیط مورد نظر شما به اجرا در بیاورد، عبارت‌اند از:

کمد دیواری ریلی

این نوع از کمدهای دیواری به‌وسیله‌ی ریلی که در ساختار خود جای داده‌اند حرکت می‌کنند و ماندگاری زیادی دارند.

کمد دیواری بدون درب

این نوع از کمدهای دیواری بیشتر اوقات در مکان‌های تجاری کاربرد دارند و به‌عنوان ویترین از آن‌ها استفاده می‌شود. شما می‌‌توانید بهترین کمدهای دیواری بدون در را از ما خریداری کنید.

کمد دیواری توکار

این روزها می‌بینیم که کمد دیواری‌های توکار نسبت به سایر کمدهای دیواری، پرکاربردتر هستند. کمدهای توکار درواقع به کمدهایی اطلاق می‌شود که درون دیوار قرار می ‌گیرند و فضای چندانی را اشغال نمی‌کنند. علاوه بر این، این نوع از کمدهای دیواری ظرافت زیادی دارند و از مقاومت بالایی نیز برخوردار هستند.

کمد دیواری کشویی

یکی از پرطرفدارترین انواع کمدهای دیواری، کمدهای دیواری کشویی هستند که بیشتر اوقات به‌عنوان میز تلویزیون یا میزهای دکوری در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از این نوع از کمدهای دیواری حساسیت بالایی دارد و باید با احتیاط کامل آن‌ها را بکار بگیرید.

کمد دیواری کلاسیک

یکی از بهترین سبک‌هایی که شما می‌توانید کمدهای دیواری را براساس آن اجرا کنید، سبک کلاسیک است. این نوع از کمدهای دیواری تقریباً مدرن‌ترین نوع این کمدها بشمار می‌‌آیند و می‌‌توانند کمد شما را به یک کمد بلندقامت و شیک تبدیل کنند. کاربرد اصلی این کمدها بیشتر اوقات در آویزان کردن رخت یا منظم کردن لباس‌ها است.

مزایای کمد دیواری

  • افزایش زیبایی فضا
  • قیمتی مناسب
  • مرتب ‌کردن محیط
  • تنوع در مدل، طرح و رنگ
  • ساختار ظریف و مقاوم
  • مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و اشعه‌های گوناگون
  • امکان نصب آسان
  • بهره‌مند شدن از فضای بیشتر

معایب کمد دیواری

  • مشکل در انتخاب نوع و طرح
  • عدم دسترسی کامل به فضای داخلی کمد
کمد دیواری طوسی رنگ

نکات مهم هنگام خرید کمد دیواری

اگر تمایل به خرید کمدهای دیواری دارید، بهتر است به نکات زیر توجه کافی داشته باشید:

  • اول از هر چیزی شما باید محل قرارگیری کمددیواری را مشخص کنید و ابعاد آن را به کمک طراح کمد دیواری در بیاورید و سپس دست به انتخاب بزنید.
  • اگر به دنبال باکیفیت‌ترین و زیباترین متریال برای ساخت کمددیواری هستید، ابتدا باید نیاز خود را مشخص کنید و سپس از میان متریال‌های موجود، یکی را انتخاب کنید.
  • میزان بودجه و قیمت کمددیواری نیز یکی دیگر از نکات مهم در این زمینه است که می‌تواند عامل تعیین‌کننده‌ای در انتخاب نوع، مدل و طرح کمددیواری بشمار بیاید. پس بهتر است قبل از سفارش کمددیواری، به قیمت آن توجه داشته باشید.
  • اینکه کمدهای انتخاب شده بتوانند با دکوراسیون محیط موردنظر شما نیز هماهنگ باشند، از نکات بسیار مهم در زمینه‌ی خرید کمددیواری بشمار می‌ آید.

ازآنجایی‌که تنوع طرح و رنگ این کمدها باتوجه به غلبه‌ی سبک مدرن در منازل و سایر محیط‌ها افزایش پیدا کرده است، شما باید به دنبال بهترین رنگ و طرح که سازگار با محیط موردنظرتان باشد، باشید تا در نهایت از بهترین انتخاب بهره‌مند شوید.

قیمت کمد دیواری

اگر شما نیز تجربه‌ی سفارش کمد دیواری را داشته باشید، حتماً می‌دانید که قیمت یکی از فاکتورهای اصلی و مهم در این زمینه بشمار می‌آید. عوامل زیادی وجود دارند که می‌توانند قیمت یک کمد دیواری را افزایش یا کاهش دهند. این عوامل عبارت‌اند از:

  • شرایطی که کارفرما برای ساخت این کمدها در نظر گرفته است.
  • نوع ورقی که قرار است کمددیواری شما با آن ساخته شود.
  • جنس تمامی یراق‌آلاتی که در بدنه‌ی کمددیواری بکار گرفته می‌ شوند.
  • متراژ کمددیواری
  • تعداد قطعاتی که برش خورده‌اند.
  • تعداد طبقه‌ها و کشوها
  • نوع طراحی و مدل کمددیواری
  • میزان جاساز کردن کلیدها و پریزهای مختلف
  • میزان نورپردازی و استفاده کردن از چراغ‌های هالوژن در ابعاد و طرح‌های گوناگون
کمد دیواری اتاق

فرم درخواست خدمات

برای درخواست آنلاین خدمات صدر سازه، از این فرم استفاده کنید. در صورت ارسال فرم زیر، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

1
2

 پروژه های تهران

 پروژه های مازندران